211101fira bruixes_twitter

El dia 1 de novembre ens fiquem a casa vostra!

Enguany, Goufone posarà al seu granet de sorra a la Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra, contribuint a fer una mica més àgil la part tecnològica que sempre hi ha darrere d’una fira o un acte obert al públic. En aquesta ocasió, Goufone, l’operadora catalana de telecomunicacions i energia verda, ha volgut mostrar el seu suport a la Fira aportant un punt d’Internet a través de xarxa de fibra òptica per facilitar que l’organització pugui fer una retransmissió en streaming dels actes. D’aquesta manera, totes les persones podran gaudir de les activitats de la fira sense necessitat de desplaçar-se a la localitat si no els és possible. 

Aquest patrocini tecnològic és una acció de Goufone de compromís amb el territori. Per a l’empresa, el vincle amb entitats, associacions i esdeveniments forma part del seu ADN com a empresa de proximitat i 100% de km 0. 

Seguiu les retransmissions en directe de les actuacions del dia 1 de novembre:

Xarxa de fibra òptica pròpia a Catalunya Central

L’operadora osonenca, que ofereix serveis de fibra òptica, telefonia, tv i energia, ja compta amb un paper rellevant en el mapa de les telecomunicacions a Catalunya. Goufone ha apostat des dels seus inicis per construir la seva pròpia infraestructura de xarxa de fibra òptica que, a la Catalunya Central, ja està completament desplegada en una setantena de municipis. 

Això permet a Goufone ser totalment autònoma a l’hora d’oferir servei de gran qualitat, així com per resoldre avaries o incidències. Aquesta infraestructura pròpia també permet oferir serveis especialitzats per a grans empreses o actes de gran de tot tipus, com en aquesta ocasió de la Fira de les Bruixes.

En total, Goufone porta desplegats més de 4.000 km de xarxa de fibra òptica pròpia per tota Catalunya, entre zones disseminades, poblacions petites i mitjanes i ciutats. 

Trajectòria de l’operadora de casa

Amb més d’11 anys de trajectòria, Goufone compta amb 90 treballadors entre les seves oficines de Gurb i les seves botigues desplegades per diferents indrets del territori. L’any 2020 va tancar amb una xifra de facturació de gairebé 10 milions d’euros, que preveu doblar al llarg d’aquest any 2021. L’empresa ha viscut en els últims anys una gran expansió pel territori. Enguany té previst finalitzar el desplegament a les ciutats de Girona, Roses, Granollers, Manlleu i Berga i a unes 90 altres poblacions mitjanes i petites d’arreu del país. En altres ciutats com Vic o Mataró ja ha desplegat per complet la seva pròpia infraestructura de fibra òptica. 

Goufone

Goufone va néixer l’any 2010 a la comarca d’Osona amb l’objectiu de fer arribar Internet a aquelles poblacions on les grans companyies no arribaven. L’empresa catalana ja porta més de 4.000 quilòmetres desplegats de xarxa de fibra òptica pròpia a 13 comarques. Els seus fundadors són els emprenedors osonencs Albert Boix, Marc Mundó i Joan Gaudes.

En aquests moments, Goufone compta amb més de 90 treballadors i ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil, telefonia fixa, televisió i energia verda a més de 25.000 usuaris. També disposa d’una xarxa de 7 botigues desplegades per tot el territori català.

www.goufone.com