foto-insta-concurs-web

8è Concurs Instagram #firabruixes2022

Condicions

Entraran a formar part del concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #firabruixes2022 que s’hagin publicat durant el període del concurs. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la programació de la Fes-ta Bruixa o la Fira de les Bruixes. El concurs comença el 27 d’octubre de 2022 a les 19.00 h i acaba el 2 de novembre a les 22.00 h. La persona guanyadora serà contactada a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes de Instagram, Facebook i Twitter de la Fira de les Bruixes (@firabruixes) i en aquesta pàgina web. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu firabruixes@gmail.com enviant la fotografia original amb la major resolució possible. Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran al concurs. Les fotos han de ser originals. La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #firabruixes2022 es podran fer públiques a la web de Fira de les Bruixes (www.firabruixes.cat) i a les xarxes socials. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra per a futures campanyes de promoció de la fira o del poble. La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #firabruixes2022 significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades

Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #firabruixes2022 implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms de les persones guanyadores també es faran públics als canals indicats anteriorment. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra.

Premis i jurat

El jurat està format per:

a) Anna Faja, responsable de xarxes socials de la Fira de les Bruixes.

b) Pere Farran, de Butai Produccions (direcció artística de la Fira de les Bruixes).

c) Eva Freixa, fotògrafa oficial de la XXIII Fira de les Bruixes.

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el divendres 4 de novembre de 2022. La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador/a no contacta amb l’organització abans de les 20h del dilluns 7 de novembre. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

El premi no es podrà canviar per diners. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

Premi: 2 menús degustació al Restaurant Comas de Sant Feliu Sasserra  @xamitogastro_comas

Actualització! Ja tenim foto guanyadora!

El jurat, després de deliberar, ha decidit que la foto guanyadora sigui aquesta instantània de @calsot (Maria Soto)

Foto guanyadora 8è concurs instagram #firabruixes2022

El guanyador és la Maria Soto (@calsot)

Ella i una altra persona podran gaudir d’un menú degustació per a dues persones al Restaurant Comas de Sant Feliu Sasserra @xamitogastro_comas

L’enhorabona!

Ben aviat us ensenyarem les fotos oficials que va fer la gran Eva Freixa 🙂

A continuació podeu veure l’àlbum de fotos cedides que hem creat al Flickr de firabruixes. La Maria Soto ens en va enviar de molt bones (entre les quals hi ha també la foto guanyadora d’enguany). Si voleu compartir les vostres fotografies, les inclourem a aquest àlbum. Moltes gràcies a tothom per participar!