49118135757_d92cd0c627_o

7è Concurs Instagram #firabruixes2021

Condicions

Entraran a formar part del concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #firabruixes2021 que s’hagin publicat durant el període del concurs. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la programació de la Fes-ta Bruixa o la Fira de les Bruixes. El concurs comença el 29 d’octubre de 2021 a les XXh i acaba el 2 de novembre a les 22h. La persona guanyadora serà contactada a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes de Facebook i Twitter de la Fira de les Bruixes (@firabruixes) i en aquesta pàgina web. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu firabruixes@gmail.com enviant la fotografia original amb la major resolució possible. Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran al concurs. Les fotos han de ser originals. La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #firabruixes2021 es podran fer públiques a la web de Fira de les Bruixes (www.firabruixes.cat) i a les xarxes socials. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra per a futures campanyes de promoció de la fira o del poble. La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #firabruixes2021 significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades

Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #firabruixes2021 implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms de les persones guanyadores també es faran públics als canals indicats anteriorment. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra.

Premis i jurat

El jurat està format per:

a) Gemma Sorrius, regidora de Cultura, Festes i Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra.

b) Txell Morera, de Butai Produccions (direcció artística de la Fira de les Bruixes).

c) Eva Freixa, fotògrafa oficial de la XXII Fira de les Bruixes.

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el divendres 5 de novembre de 2021. La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador/a no contacta amb l’organització abans de les 20h del dilluns 8 de novembre. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

El premi no es podrà canviar per diners. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

Premi: 2 menús degustació al Restaurant La Roca Gastrocoop Natural, de Sobremunt (Lluçanès) @la_roca_sobremunt

Reprodueix vídeo

Actualització! Ja tenim foto guanyadora!

El jurat, després de deliberar, ha decidit que la foto guanyadora sigui aquesta instantània de @cigrons_i_mongetes 

El guanyador és en Xavier Navarro de Prats de Lluçanès.

Ell i una altra persona podran gaudir d’un menú degustació per a dues persones al Restaurant La Roca Gastrocoop de Sobremunt @la_roca_sobremunt!

L’enhorabona!

En Xavi ens ha cedit la seva foto i altres fotos que va fer el dia 1 de novembre. Hem creat un àlbum de flickr amb les seves fotos. Us animem a compartir les vostres fotos en alta resolució. També les inclourem en aquest àlbum. Les podeu enviar a socialmedia@firabruixes.cat 

Ben aviat us ensenyarem les fotos oficials que va fer la gran Eva Freixa 🙂

A continuació podeu veure l’àlbum de fotos cedides que hem creat al Flickr de firabruixes